"UrbanMediaspace.dk" bliver ikke opdateret længere.

Gå til dokk1.dk for aktuel information

Pressemeddelelser 2012

Her kan du læse de pressemeddelelser, som projektledelsen for Urban Mediaspace Aarhus har offentliggjort i 2012.

Den 15. november 2012: 500 dage uden arbejdsulykker

Aarhus Kommune og NCC Construction Danmark A/S fejrer, at byggeriet af Urban Mediaspace Aarhus har forløbet 500 dage uden arbejdsulykker på byggepladsen.

500 dage uden arbejdsulykker (pdf)

Den 12. oktober 2012: Husets navn er Dokk1

Dokk1. Det er navnet for det nye Hovedbibliotek og Borgerservice, som Aarhus Kommune sammen med Realdania er i fuld gang med at opføre på Aarhus Havn. Efter en omfattende proces har hundredvis af borgere, samarbejdspartnere, medarbejdere og ikke mindst dommerkomitéen nu fundet frem til det endelige navn for huset.

Husets navn er Dokk1 (pdf)

Den 20. august 2012: Hvad skal huset hedde?

Multimediehuset har været en midlertidig titel for det nye Hovedbibliotek og Borgerservice, som Aarhus Kommune er i fuld gang med at opføre på Aarhus Havn i byudviklingsprojektet Urban Mediaspace Aarhus. Nu får borgerne mulighed for at være med til at bestemme, hvad huset skal hedde.

Hvad skal huset hedde? (pdf)

Den 6. august 2012: Opstart af vejarbejder langs kystvejsstrækningen

Byggeriet af Urban Mediaspace Aarhus har været i gang et års tid og skrider planmæssigt frem. Nu starter anden fase af byggeriet, og det betyder blandt andet, at vi den 13. august 2012 tager fat på de vejarbejder, der indgår i projektet.

Opstart af vejarbejder langs kystvejsstrækningen (pdf)

Den 15. juni 2012: Urban Mediaspace Aarhus hjælper unge i uddannelse

NCC Construction Danmark A/S, Aarhus Kommune, Århus Produktionsskole og AARHUS TECH afprøver i fællesskab et nyt uddannelseskoncept, der har til formål at bidrage til, at flere unge kan få en uddannelse inden for bygge- og anlægssektoren.

Urban Mediaspace Aarhus hjælper unge i uddannelse (pdf)

Læs mere om virksomhedsskolen (pdf)

Den 2. marts 2012: Vitaminer til den trængte byggebranche

Aarhus Kommunes byggeprojekt Urban Mediaspace Aarhus er i fuld gang. Nu starter udbuddet af de resterende entrepriser med prækvalifikationen til 18 fagentrepriser. Udbuddene har en samlet budgetsum på ca. 500 mio. kr. og bliver dermed en kærkommen vitaminindsprøjtning til byggebranchen.

Vitaminer til den trængte byggebranche (pdf)

Citatark (pdf)