"UrbanMediaspace.dk" bliver ikke opdateret længere.

Gå til dokk1.dk for aktuel information

Pressemeddelelser 2010

Her kan du læse de pressemeddelelser, som projektledelsen for Urban Mediaspace Aarhus har offentliggjort i 2010. 

Den 9. december 2010: Mock-up af Multimediehusets tagskive Århus Havn

I forbindelse med udviklingen af det nye Multimediehus vil der i perioden frem til nytår Århus Havn blive opført et udsnit af tagskiven huset. Udsnittet udgør en tiendedel af den ene side af den færdige tagskive.

Pressemeddelelse
Placering af mock-up

Den 17. juni 2010: Valg af leverandør af fuldautomatisk p-anlæg Århus havn

Århus Kommune og Realea A/S har sat navn leverandøren af Danmarks mest innovative parkeringshus Århus havn. Det bliver det tyske firma Lödige Systems GmbH, der skal levere p-anlægget med plads til 1000 biler, som dermed bliver Europas største automatiske p-anlæg.

Pressemeddelelse

Den 1. juni 2010: Prøveramning Århus havn

I forbindelse med opførelsen af Multimediehuset laver Århus Kommune forsøg de kommende piloteringsarbejder Århus Havn. Forsøgene udføres for at kunne vælge den bedste piloteringsmetode. Ét af kriterierne er at begrænse gener i form af støj og rystelser.

Pressemeddelelse

Den 19. maj 2010: Vinder af entrepriseudbud i Urban Mediaspace Aarhus

Århus Kommune har sat navn det firma, der har vundet konkurrencen om den store råhus- og lukningsentreprise til en værdi af knap 400 mio. kr. i anlægsprojektet Urban Mediaspace Aarhus. Det bliver entreprenørfirmaet NCC Construction Danmark A/S, der skal indgå i partneringssamarbejdet om opførelse af det nye Multimediehus.

Pressemeddelelse

Den 11. marts 2010: Ny udbudsform skal sikre økonomisk styring af Urban Mediaspace Aarhus

Århus Kommune går nye veje, når der udbydes arbejde til 400 millioner kroner i forbindelse med projektet Urban Mediaspace Aarhus. Udbudsformen partnering skal sikre, at økonomien overholdes.

Pressemeddelelse

1. marts 2010: Århus får Nordeuropas største solcelleanlæg

Magistraten i Århus Kommune har i dag tiltrådt en indstilling om at Multimediehuset, der er en del af Urban Mediaspace Aarhus, får Nordeuropas største solcelleanlæg. Dermed lever byggeriet op til kravene i energiklasse 1.

Pressemeddelelse