"UrbanMediaspace.dk" bliver ikke opdateret længere.

Gå til dokk1.dk for aktuel information

500 dage uden arbejdsulykker

Den 16. november 2012 fejrer Aarhus Kommune og NCC Construction Danmark A/S, at byggeriet af Urban Mediaspace Aarhus har forløbet 500 dage uden arbejdsulykker på byggepladsen.

De mange arbejdsdage uden ulykker er resultatet af et målrettet arbejde med at skabe sikre arbejdsforhold for alle i det store byggeri. Det er NCC Construction Danmark A/S, der har ansvaret for byggepladsledelsen og dermed også for sikkerheden på byggepladsen.

For at sikre et vedvarende fokus på arbejdssikkerhed i det daglige har NCC blandt andet arbejdet systematisk med registrering af såkaldte tæt-på-hændelser. En tæt-på-hændelse er en potentielt farlig situation, der dog ikke forårsager personskade med fravær.

Erfaringen viser, at der statistisk set sker et antal tæt-på-hændelser for hver gang, der sker en arbejdsulykke. Men hvis man er opmærksom på tæt-på-hændelserne og drager lære af dem, kan man måske nå at ændre arbejdspraksis eller -forhold, inden der sker en ulykke med personskade.

500-dagen uden ulykker bliver fejret fredag den 16. november med fælles frokost kl. 12 i den store byggegrube. Her er alle, der er involveret i projektet, inviteret til helstegt pattegris.

Læs pressemeddelelse (pdf)

Helstegt pattegris til frokost

500 dage uden arbejdsulykker