Aarhus Kommune bygger i samarbejde med Realdania og Realea A/S Danmarks mest innovative p-anlæg på Aarhus Havn. Anlægget bliver det første automatiske p-anlæg i Aarhus og får plads til 1000 biler og bliver dermed Europas største automatiskep-anlæg.

Aarhus Kommune, Realdania og Realea A/S inviterer alle borgere til at deltage i byggeriet af nyt Multimediehus og havnebyrum. Der er opstartsmøde mandag den 14. september kl. 19.30-21.00 på Rådhuset.

Aarhus Kommune bygger et enestående Multimediehus på Århus havn og omdanner hele havneområdet til landets flotteste havnefront i samarbejde med Realdania/Realea. Til glæde for alle byens borgere og gæster bliver der et helt nyt folkeligt byrum på havnen med plads til koncerter, events og kulturelle arrangementer.

Fra mandag den 9. marts kan alle se vinderprojektet for Nyt centralt havnebyrum og Multimediehus på Hovedbiblioteket i Aarhus. Den 3. marts blev det afsløret, at Schmidt hammer lassen architects og Arkitekt Kristine Jensens tegnestue har vundet konkurrencen om at bygge Aarhus’ nye centrale havnebyrum og Multimediehus i Aarhus.

Arkitektfirmaet Schmidt, Hammer, Lassen architects og Arkitekt Kristine Jensens Tegnestue har vundet den prestigefyldte konkurrence om at tegne multimediehus og nyt centralt havnebyrum i Aarhus. Der er tale om et meget omfattende og epokegørende projekt, som vil forme fremtidens Aarhus, hvor byen opstod i vikingetiden.

Det kommende Multimediehus i Aarhus bliver et ikon for Aarhus som en moderne, internationalt orienteret videnby. Byens borgere og besøgende får et åbent og attraktivt mødested med den mest moderne adgang til viden og indflydelse. Ambitionerne er tårnhøje, forberedelserne meget omfattende, inspirationen hentet i hele verden og borgerinddragelsen er unik.