"UrbanMediaspace.dk" bliver ikke opdateret længere.

Gå til dokk1.dk for aktuel information

Legepladsens navn er Kloden

Navnekonkurrencen for legepladsen på Dokk1 er afgjort. Dommerkomitéen har valgt navnet Kloden blandt de mere end 100 forslag.

Dommerkomitéen, som bestod af kulturrådmand Rabih Azad-Ahmad og 7. A på Læssøesgade Skole, fremhæver, at Kloden er et navn, der er nemt at udtale og huske, og så henvender det sig til alle aldre.

Kloden forbinder Aarhus med resten af verden

Uanset om man er barn eller voksen, så er Kloden et sted, hvor man kan være sammen, lege, drikke kaffe, slappe af og møde andre. Ligesom legepladsens forskellige legeelementer rækker Kloden ud byens grænser og forbinder Aarhus med resten af verden.

Dommerkomitéen har blandt andet lagt vægt på, hvilke følelser, stemninger og positive associationer, som navnet vækker, hvordan navnet spiller sammen med visionerne for legepladsen, samt hvordan man kan se sig selv på legepladsen både med venner og familie.

”Et stort flertal af eleverne stemte på Kloden som navn til legepladsen, og det gjorde jeg også selv. Kloden kommer til at blive brugt af rigtig mange børn, og derfor er det vigtigt, at børnene kan identificere sig med stedet og navnet", siger rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad.

Læs mere om legepladsen på Dokk1

Rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad og 7. A på Læssøesgade Skole