"UrbanMediaspace.dk" bliver ikke opdateret længere.

Gå til dokk1.dk for aktuel information

Multimediehuset flytter ind på Hovedbiblioteket

I disse dage bliver man mødt af boren og banken, snart man træder ind Hovedbiblioteket, og byggematerialer har indtaget det meste af forhallen. Er det byggeriet havnen, der har bredt sig helt op til Mølleparken? Ja, det er det faktisk.

I samarbejde med medarbejdere fra Hovedbiblioteket er Arkitektfirmaet We Make Space ved at indrette forhallen til udstillings- og afprøvningsrum for Multimediehuset.

Her vil vi fremover eksperimentere med betjeningsformer, services, inventar og indretning, der peger frem mod Multimediehuset.

Udstillingsrummet bliver det sted, hvor vi kan fortælle historien om Hovedbibliotekets forandringsproces henimod at realisere fremtidens bibliotek i det nye hus.

Rummet giver mulighed for, at medarbejdere, netværkspartnere og brugere af biblioteket kan gøre erfaringer med, hvad det nye hus kommer til at indeholde af aktiviteter.

Eksperimenterne med indretning og aktiviteter skal sikre, at vi ”lander i løb” og ikke først ved indflytningen skal til at finde ud af, hvordan vi vil bo i det nye hus.

Udstillingsrum for Multimediehuset